Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας με ηλεκτρονική πληρωμή

Σχετικά με εμάς

Η “2 Handmade Aprons” ξεκίνησε τον Μάιο του 2015 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, η ιδέα ήρθε μετά από δική μας ανάγκη καθώς είμαστε στον χώρο της εστίασης ως barista & bartender από το 2005, ψάχνοντας για ποδιές βρήκαμε ένα κενό στην Ελληνική αγορά.

Λόγω της εμπειρίας μας στις θέσεις αυτές ξέραμε τι χρειάζεται ένας εργαζόμενος ώστε να είναι και αισθητικά όμορφο το αποτέλεσμα αλλά και εργονομικό.

Περνώντας τα χρόνια και έχοντας φτάσει τα 9 σχεδόν χρόνια συνεχούς ενασχόλησης με το αντικείμενο φτάσαμε να έχουμε μία εταιρία που απασχολεί καθημερινά 8 υπαλλήλους.

Το κύριο αντικείμενο ενασχόλησης μας είναι οι χειροποίητες ποδιές. Για την κατασκευή τους χρησιμοποιούμε υφάσματα, δερματίνη αλλά και φυσικό δέρμα.

Έχουμε την τύχη στο εργαστήριο μας να έχουμε προσωπικό με πολύ μεγάλη εμπειρία στο ράψιμο, ο εξοπλισμός μας είναι ο πλέον σύγχρονος και λόγω της μεγάλης γκάμας μηχανών μπορούμε να καλύψουμε ραπτικά οτιδήποτε σκεφτούμε.

Το αποτέλεσμα που παραλαμβάνουν οι πελάτες μας είναι πιο κοντά σε ρούχο υψηλής ραπτικής και όχι σε ποδιά εργασίας. Τα υλικά μας είναι πάντα τα πιο ποιοτικά, είτε πρόκειται για υφάσματα είτε για τεχνητά ή φυσικά δέρματα.

Λόγω της ζήτησης της ελληνικής αγοράς έχουμε προσθέσει στη προϊοντική γκάμα μας τα χειροποίητα πουκάμισα για χώρους εστίασης.

Τα πουκάμισα ράβονται στο εργαστήριο μας και χρησιμοποιούνται περίτεχνα υφάσματα ώστε να ταιριάζουν με τις ποδιές που θα υπάρχουν στον ίδιο χώρο. Ότι παρέχουμε ράβεται 100% στον δικό μας χώρο ώστε να έχουμε την πλήρη εποπτεία της παραγωγής και να εξασφαλίσουμε σταθερή & υψηλή ποιότητα σε κάθε προϊόν.

Επίσης έχουμε προμηθευτεί 2 μηχανές cnc laser για να χαράξουμε λογότυπα, ονόματα αλλά και ολόκληρες ποδιές πάνω σε δερματίνη και φυσικό δέρμα, τέλος το πιο πρόσφατο απόκτημα μας είναι δύο μηχανές που ράβουν λογότυπα και ό,τι τους ζητηθεί πάνω σε ποδιές και πουκάμισα.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι τα προϊόντα μας να παραμετροποιούνται στο 100% και να έχουμε ένα πλήρως Custom made (κατά παραγγελία προσωποποιημένο) προϊόν.