Δωρεάν αποστολή εντός Ελλάδας με ηλεκτρονική πληρωμή

Μέθοδοι πληρωμής

Με αντικαταβολή

Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παραλαβή τους στη διεύθυνση που δηλώνετε κατά την παραγγελία.

Η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί μέχρι και την στιγμή που θα λάβετε email ολοκλήρωσης αυτής. Από την μέρα αποστολής, θα παραμείνει το μέγιστο για 15 ημέρες στο γραφείο της κούριερ. Σε περίπτωση που δεν σας ενημερώσουν για την παράδοση του δέματος, επικοινωνήστε μαζί μας να το δρομολογήσουμε εμείς.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει μέσω τραπεζικής κατάθεσης (έμβασμα) σε λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα, με την οποία συνεργάζεται η εταιρεία μας.

Παρακαλούμε πολύ, σε περίπτωση εξόφλησης με κατάθεση σε τράπεζα, συμπεριλάβετε στο καταθετήριο τον κωδικό παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό πελάτη. Η διαδικασία αποστολής της παραγγελίας σας ξεκινάει μόνο εφόσον πραγματοποιηθεί και εμφανιστεί η μεταφορά του ποσού εξόφλησης στον λογαριασμό μας.

Σε περίπτωση που η κατάθεση γίνει από άλλη τράπεζα, τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Πληρωμή με κάρτα

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε “πληρωμή με κάρτα” και θα σας παραπέμψει αυτόματα σε ασφαλές περιβάλλον πληρωμής.