Πολιτική απορρήτου

Οι Αξίες μας και τα Πρότυπα μας σχετικά με την Ιδιωτικότητα

Τηρούμε τις αξίες μας σχετικά με την ιδιωτικότητα σε κάθε τι που κάνουμε και που περιλαμβάνει ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου του πώς εφαρμόζουμε τα πρότυπα ιδιωτικότητας. Οι τέσσερις αξίες ιδιωτικότητας περιλαμβάνουν:

Σεβασμός

Αναγνωρίζουμε ότι οι ανησυχίες σχετικά με την ιδιωτικότητα συχνά σχετίζονται με τα ουσιώδη ερωτήματα του ποιοι είμαστε, πώς βλέπουμε τον κόσμο και πώς ορίζουμε τους εαυτούς μας. Έτσι, προσπαθούμε σκληρά να σεβόμαστε την οπτική και τα ενδιαφέροντα των ατόμων και κοινωνιών και να είμαστε δίκαιοι και διαφανείς στο πώς χρησιμοποιούμε και μοιραζόμαστε πληροφορίες σχετικά με αυτά.

Εμπιστοσύνη

Γνωρίζουμε ότι η εμπιστοσύνη είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της αποστολής μας, και έτσι προσπαθούμε σκληρά να δημιουργούμε και να διατηρούμε την εμπιστοσύνη των πελατών, εργαζομένων και άλλων ενδιαφερόμενων, όσον αφορά το σεβασμό και την προστασία των πληροφοριών που σχετίζονται με αυτούς.

Αποτροπή βλαβών

Κατανοούμε ότι η κακή χρήση των πληροφοριών που σχετίζονται με ανθρώπους μπορεί να δημιουργήσει απτές και άυλες βλάβες για τα άτομα, και έτσι προσπαθούμε να αποτρέπουμε φυσικές, οικονομικές βλάβες, βλάβες στην υπόληψή τους ή άλλου είδους βλάβες που σχετίζονται με την ιδιωτικότητα.

Συμμόρφωση

Έχουμε μάθει ότι οι νόμοι και οι κανονισμοί δε συνάδουν πάντα με τις ραγδαίες εξελίξεις της τεχνολογίας, της ροής δεδομένων και των συσχετιζόμενων  αλλαγών στους κινδύνους και τις προσδοκίες της ιδιωτικότητας. Έτσι προσπαθούμε σκληρά να συμμορφωνόμαστε με το πνεύμα και τους κανονισμούς της ιδιωτικότητας και των νόμων της προστασίας δεδομένων με τρόπο που επιδεικνύει συνέπεια και λειτουργική επάρκεια για τις επιχειρηματικές μας δράσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Η εταιρία …………, είναι σύμφωνα με το νόμο υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών της ιστοσελίδας …….στο πλαίσιο της παροχής υπηρεσιών προβολής προϊόντων, παραγγελίαw και ηλεκτρονικών πωλήσεων

Προσωπικά Δεδομένα που Συλλέγουμε

Στο πλαίσιο της παροχής των Υπηρεσιών συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα:

Στοιχεία ταυτοποίησης, όπως ονοματεπώνυμο, φωτογραφία προφίλ, ημερομηνία γέννησης και φύλο, εφόσον γίνεται σύνδεση μέσω social media (πχ. Facebook).

Στοιχεία επικοινωνίας, όπως διεύθυνση e-mail, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου.

Επιπλέον στοιχεία όπως προϊόντα καλαθιού, αριθμός και ημερομηνία παραγγελίας, κατάσταση παράδοσης, ονοματεπώνυμο κατόχου, ημερομηνία λήξης και ψευδωνυμοποιημένος αριθμός τραπεζικής κάρτας. Δεν αποθηκεύουμε τα πλήρη στοιχεία της τραπεζικής κάρτας.

Γιατί τα συλλέγουμε

Tα παραπάνω προσωπικά σου δεδομένα γίνονται αντικείμενο επεξεργασίας από εμάς αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των παρακάτω σκοπών και σύμφωνα με τις ακόλουθες νόμιμες βάσεις:

  • Εκτέλεση Σύμβασης
  • Έννομο Συμφέρον
  • Νομική Υποχρέωση
  • Συγκατάθεση

Τα προσωπικά δεδομένα τα μοιραζόμαστε με παρόχους στατιστικής ανάλυσης και μέτρησης επιδόσεων του ιστότοπού μας, όπως η Google. Τα δεδομένα σου ενδέχεται να διαβιβαστούν εκτός Ευρωπαϊκού Χώρου και ιδίως στις ΗΠΑ από τις εταιρίες αυτές.

Πάροχοι υπηρεσιών δικτύων δεδομένων για τη διασύνδεση των υποδομών μας με το internet.

Συνεργαζόμενες εταιρίες courier, στο πλαίσιο παράδοσης της παραγγελίας σου μέσω του «έξυπνου καλαθιού».

Οι επιλογές και τα δικαιώματα απορρήτου σας

Οι επιλογές σας:

Μπορείτε να επιλέξετε να μην μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα

Αν επιλέξετε να το κάνετε αυτό, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την τοποθεσία Web και να περιηγηθείτε στις σελίδες μας, αλλά δεν θα είμαστε σε θέση να επεξεργαστούμε συναλλαγές χωρίς προσωπικά δεδομένα.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του

Μπορείτε να μπλοκάρετε τα cookies τα οποία δεν είναι απαραίτητα όπως θα δείτε στο σχετικό πεδίο επιλογής. Εάν απενεργοποιήσετε τα cookies, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την τοποθεσία Web και να περιηγηθείτε στις σελίδες μας, αλλά ορισμένες υπηρεσίες δεν θα λειτουργήσουν αποτελεσματικά.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να μην χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για το μάρκετινγκ

Θα σας ενημερώσουμε (πριν από τη συλλογή των δεδομένων σας) εάν σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για  λόγους μάρκετινγκ και αν εμπλέκονται τρίτα μέρη.

Τα δικαιώματά σας

Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας στέλνοντάς μας ένα email στο info@2ha.gr

Έχετε το δικαίωμα να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες που διαθέτουμε για εσάς

Αυτό περιλαμβάνει το δικαίωμα να μας ζητήσετε  συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με:

  • Τις κατηγορίες δεδομένων που επεξεργαζόμαστε
  • Τους σκοπούς της επεξεργασίας δεδομένων
  • Τις κατηγορίες τρίτων στους οποίους μπορούν να γνωστοποιηθούν τα δεδομένα
  • Πόσο καιρό τα δεδομένα θα αποθηκευτούν (ή τα κριτήρια που χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό αυτής της περιόδου)
  • Τα άλλα δικαιώματά σας σχετικά με τη χρήση των δεδομένων σας

Θα σας παράσχουμε τις πληροφορίες εντός ενός μηνός από την αίτησή σας, εκτός εάν αυτό θα επηρέαζε αρνητικά τα δικαιώματα και τις ελευθερίες άλλων (π.χ. εμπιστευτικότητα ή δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας άλλου ατόμου). Θα σας πούμε αν δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας για αυτόν τον λόγο. Υπάρχει πιθανότητα να ζητήσουμε παράταση χρόνου απάντησης κατά δυο μήνες. Υπάρχει πιθανότητα, εάν είναι δυσανάλογο το αίτημα, να ζητήσουμε αντίτιμο.

Έχετε το δικαίωμα να μας κάνετε να διορθώσουμε τυχόν ανακριβή προσωπικά δεδομένα για εσάς.

Μπορείτε να αντιταχθείτε σε εμάς χρησιμοποιώντας τα δεδομένα σας για τη δημιουργία προφίλ σας ή τη λήψη αυτοματοποιημένων αποφάσεων σχετικά με εσάς.

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για να προσδιορίσουμε αν θα πρέπει να σας ενημερώσουμε για πληροφορίες που μπορεί να σας αφορούν (για παράδειγμα, να προσαρμόσουμε τα email προς εσας με βάση τη συμπεριφορά σας). Διαφορετικά, οι μόνες περιστάσεις στις οποίες θα το κάνουμε αυτό είναι για να παρέχουμε τις υπηρεσίες της ………………  σε εσάς.

Έχετε το δικαίωμα να μεταφέρετε τα δεδομένα σας σε άλλη υπηρεσία

Θα σας δώσουμε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας σε CSV ή JSON έτσι ώστε να μπορείτε να το παρέχετε σε άλλη υπηρεσία. Εάν μας ρωτήσετε και είναι τεχνικά δυνατό, θα μεταφέρουμε άμεσα τα στοιχεία στην άλλη υπηρεσία για σας. Δεν θα το πράξουμε στο βαθμό που αυτό συνεπάγεται την αποκάλυψη δεδομένων για οποιοδήποτε άλλο άτομο.

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να σας ξεχάσουμε.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό, ζητώντας μας να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε για εσάς, αν δεν είναι πλέον απαραίτητο για εμάς να κατέχουμε τα δεδομένα για τους σκοπούς της χρήσης των υπηρεσιών της ………….. από εσάς. Αυτό δεν ισχύει για αντισυμβαλόμενους, εργαζόμενους και κυρίως δεν ισχύει για το περιεχόμενο της …………….

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σχετικά με τη χρήση των δεδομένων σας

Παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο info@2ha.gr, ώστε να  έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε τις ανησυχίες σας. Εάν αποτύχουμε μπορείτε να απευθυνθείτε για οποιοδήποτε παράπονο στην ΑΠΔΠΧ dpa.gr.

Πόσο ασφαλή είναι τα δεδομένα που συλλέγουμε;

Λαμβάνουμε συνεχώς κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα και αναθεωρούμε συνεχώς την πολιτική ασφάλειας δεδομένων.

Πού αποθηκεύουμε τα δεδομένα;

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε υποβάλλονται σε επεξεργασία στις εγκαταστάσεις μας.

Πόσο καιρό αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας;

Διατηρούμε τα δεδομένα σύμφωνα με τα όσα ορίζουν οι διατάξεις των σχετικών νόμων.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

Γενικά

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες πλοήγησης και που αποθηκεύονται στο φυλλομετρητή του υπολογιστή σου κατά τη χρήση των υπηρεσιών …………… Τα pixel tags είναι γραφικά με πολύ μικρές διαστάσεις που φορτώνονται όταν επισκέπτεσαι την ιστοσελίδα μας.

Xρησιμοποιούμε τις τεχνολογίες αυτές, ώστε να παρέχουμε βελτιωμένη εμπειρία στους χρήστες μας και καλύτερες υπηρεσίες.

Τα cookies στο 2ha.gr

Dιακρίνουμε τα cookies σε 4 κατηγορίες, ανάλογα με τη λειτουργικότητά τους:

  • Αναγκαία
  • Επίδοσης
  • Προτίμησης
  • Στόχευσης

Ο ιστότοπος 2ha.gr χρησιμοποιεί cookies για να διευκολύνουν να εξατομικεύσουμε την εμπειρία περιήγησης του χρήστη. Με την περιήγηση σε κάθε Ιστότοπο, ο χρήστης συμφωνεί με τη χρήση cookies σύμφωνα με αυτή την έγγραφη δήλωση. Η παρούσα ειδοποίηση συνιστά μια επέκταση του ενημερωτικού banner για τη χρήση των cookies που εμφανίζεται όταν οι χρήστες συνδεθούν για πρώτη φορά στην αρχική σελίδα. Υπάρχουν δύο κατηγορίες cookies:

  • Τεχνικά cookies: απαραίτητα για την ορθή λειτουργία ενός ιστότοπου και για την περιήγηση σε αυτόν από τον χρήστη. Χωρίς αυτά, οι χρήστες ενδέχεται να μην είναι σε θέση να προβάλλουν σωστά τις σελίδες ή να χρησιμοποιήσουν ορισμένες υπηρεσίες.
  • Cookies δημιουργίας προφίλ: χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών για την αποστολή διαφημιστικών μηνυμάτων σύμφωνα με τις προτιμήσεις που εμφανίζει ο χρήστης κατά την περιήγηση.

Τα cookies, είτε «τεχνικά» είτε «δημιουργίας προφίλ», μπορούν επίσης να ταξινομηθούν ως:

  • cookies «συνεδρίας», τα οποία διαγράφονται αμέσως μετά το κλείσιμο του προγράμματος περιήγησης·
  • «μόνιμα» cookies, τα οποία παραμένουν στο πρόγραμμα περιήγησης για ορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται, για να διευκολύνουν τις διαδικασίες ελέγχου ταυτότητας χρήστη·
  • «ιδιόκτητα» cookies, τα οποία δημιουργούνται και ελέγχονται απευθείας από τον χειριστή του ιστότοπου στον οποίο ο χρήστης περιηγείται·
  • cookies «τρίτων μερών», τα οποία δημιουργούνται και ελέγχονται από τρίτα μέρη (μπάνερς) εκτός του χειριστή του ιστότοπου στον οποίο ο χρήστης περιηγείται.

Ο Ιστότοπος χρησιμοποιεί «τεχνικά» cookies και ειδικότερα τους ακόλουθους τύπους cookies:

  1. i) ιδιόκτητα cookies, cookies συνεδρίας ή μόνιμα cookies, που είναι απαραίτητα για την περιήγηση στον Ιστότοπο, για σκοπούς εσωτερικής ασφάλειας και διαχείρισης συστημάτων·
  2. ii) cookies τρίτων μερών, μόνιμα cookies, που χρησιμοποιούνται από τον Ιστότοπο για την αποστολή στατιστικών πληροφοριών στο Google Analytics, μέσω των οποίων η Εταιρεία μπορεί να πραγματοποιήσει στατιστική ανάλυση της πρόσβασης / των επισκέψεων στον Ιστότοπο. Τα cookies που χρησιμοποιούνται εξυπηρετούν αποκλειστικά στατιστικούς σκοπούς και συλλέγουν πληροφορίες σε συγκεντρωτική μορφή. Χρησιμοποιώντας δύο cookies, τα μόνιμα cookies και τα cookies συνεδρίας (που λήγουν με το κλείσιμο του προγράμματος περιήγησης), το Google Analytics αποθηκεύει επίσης ένα μητρώο με τις ώρες έναρξης των επισκέψεων στον Ιστότοπο και εξόδου από αυτόν. Μπορείτε να εμποδίσετε την Google να συλλέγει δεδομένα μέσω των cookies και την επακόλουθη επεξεργασία των δεδομένων, μεταφορτώνοντας και εγκαθιστώντας την προσθήκη για το πρόγραμμα περιήγησης από την ακόλουθη διεύθυνση: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=it

Μπορείτε να επιλέξετε για ποια cookies να δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Στην περίπτωση των cookies τρίτων μερών, οι χρήστες παρέχουν ή αρνούνται να παρέχουν τη συγκατάθεσή τους απευθείας στον κάτοχο του εν λόγω cookie, στον οποίο αναφέρεται απλώς η Εταιρεία: τα περισσότερα cookies τρίτων μερών που υπάρχουν στον ιστότοπο μπορούν να απενεργοποιηθούν από τους χρήστες στο δικό τους πρόγραμμα περιήγησης ή πραγματοποιώντας απευθείας επίσκεψη στους ιστότοπους των φορέων λειτουργίας τους χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα. Σε κάθε περίπτωση, επισημαίνουμε ότι η απενεργοποίηση των cookies μπορεί να επηρεάσει τη δυνατότητά σας να χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο ή/και να αξιοποιήσετε στο έπακρο όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες και υπηρεσίες.

Ο παρακάτω πίνακας περιγράφει λεπτομερώς τα cookies που υπάρχουν στον Ιστότοπο. Ο σύνδεσμος με την πολιτική απορρήτου του μέρους που παράγει και διαχειρίζεται αυτά τα cookies εμφανίζεται μαζί με κάθε «cookie τρίτου μέρους»:

Functional

NameVendorDescription
qtrans_front_language2ha.grDetermines the preferred language of the visitor. Allows the website to set the preferred language upon the visitor's re-entry
woocommerce_cart_hash2ha.grNecessary for the shopping cart functionality on the website
woocommerce_items_in_cart2ha.grNecessary for the shopping cart functionality on the website
wp_woocommerce_session2ha.grNecessary for the shopping cart functionality on the website
_tccn2ha.grRemembers your cookie consent preference

Statistics

NameVendorDescription
_gaGoogleRegisters a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the web site
_gatGoogleUsed by Google Analytics to throttle request rate
_gidGoogleRegisters a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website
_galiGoogleGoogle Analytics – Used to distinguish users.

Marketing

NameVendorDescription
_fbpFacebookUsed by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers
frFacebookUsed by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers
NIDGoogleRegisters a unique ID that identifies a returning user's device. The ID is used for targeted ads
1P_JARGoogleThis cookie carries out information about how the end user uses the website and any advertising that the end user may have seen before visiting this website.
CONSENTGoogleThis cookie carries out information about how the end user uses the website and any advertising that the end user may have seen before visiting this website.

Οδηγίες για τη λειτουργία των cookies στα διάφορα προγράμματα περιήγησης:

Chrome

  1. Επιλέξτε το μενού στην επάνω δεξιά γωνία της γραμμής εργαλείων του προγράμματος περιήγησης
  2. Επιλέξτε Settings
  3. Επιλέξτε τον σύνδεσμο Show advanced settings
  4. Στην ενότητα Privacy επιλέξτε Content settings
  5. Στην ενότητα Cookies αλλάξτε τις ακόλουθες ρυθμίσεις βάσει της ενέργειας που απαιτείται για τη διαχείριση των cookies:
    Να επιτρέπεται στους ιστότοπους να αποθηκεύουν και να διαβάζουν δεδομένα για cookies
  6. Διατηρήστε τοπικά δεδομένα μόνο μέχρι να κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας
  7. Αποτρέψτε τους ιστότοπους να ορίζουν δεδομένα
  8. Αποκλείστε τα cookies τρίτων μερών και τα δεδομένα ιστότοπων
  9. Διαχειριστείτε εξαιρέσεις για ορισμένες τοποθεσίες Internet
  10. Όλα τα cookies και τα δεδομένα ιστότοπων

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα Google

Mozilla Firefox

  1. Κάντε κλικ στο μενού στην επάνω δεξιά γωνία της γραμμής εργαλείων του προγράμματος περιήγησης
  2. Επιλέξτε Options
  3. Επιλέξτε την ενότητα Privacy
  4. Στην ενότητα Tracking, επιλέξτε το κατάλληλο κουμπί, εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με τους ιστότοπους που δεν επιθυμείτε να σας παρακολουθούν
  5. Στην ενότητα History, επιλέξτε από το αναπτυσσόμενο μενού Use Custom Settings για να αλλάξετε τις ακόλουθες ρυθμίσεις, ανάλογα με την ενέργεια που επιθυμείτε να εκτελέσετε σχετικά με τα cookies:
    Αποδοχή cookies από ιστότοπους (επιλέξτε το κατάλληλο κουμπί).
  6. Αποδοχή cookies τρίτων μερών (επιλέξτε από το αναπτυσσόμενο μενού μία από τις ακόλουθες επιλογές: πάντα, από τους ιστότοπους με τις περισσότερες επισκέψεις ή ποτέ).
  7. Αποθηκεύστε τα για μια καθορισμένη χρονική περίοδο (επιλέξτε από το αναπτυσσόμενο μενού μία από τις ακόλουθες επιλογές: έως ότου λήξουν, όταν ο Firefox είναι κλειστός ή κάθε φορά).
  8. Και πάλι, στην ενότητα History, επιλέξτε Show cookies εάν θέλετε να καταργήσετε τα cookies που υπάρχουν στον υπολογιστή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα του Mozilla

Internet Explorer

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Tools
  2. Επιλέξτε Internet Options
  3. Επιλέξτε Privacy
  4. Στο μενού κύλισης, επιλέξτε μία από τις ακόλουθες επιλογές. Αλλάξτε τις ακόλουθες ρυθμίσεις ανάλογα με το τι θέλετε να κάνετε για να χειριστείτε τα cookies:
    Αποκλεισμός όλων των cookies
  5. Υψηλό
  6. Μέτριο προς Υψηλό
  7. Μέτριο
  8. Χαμηλό
  9. Αποδοχή όλων των cookies
  10. Επιλέξτε συγκεκριμένους ιστότοπους από τους οποίους θα αποδέχεστε cookies: κάντε κλικ στην επιλογή «Sites» και στο πλαίσιο «Address of Website», πληκτρολογήστε μια διεύθυνση ιστότοπου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή «Block» ή «Allow»

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα του Microsoft

Safari

  1. Ανοίξτε το Safari
  2. Κάντε κλικ στο Safari
  3. Επιλέξτε Preferences και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Privacy
  4. Στην ενότητα «Block Cookies» επιλέξτε τον τρόπο με τον οποίο το Safari θα χειρίζεται τα cookies.
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Details για να δείτε ποιοι ιστότοποι έχουν αποθηκεύσει τα cookies τους

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα της Apple

Opera

  1. Ανοίξτε το Opera
  2. Επιλέξτε «Settings» στο κεντρικό μενού στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης
  3. Επιλέξτε «Privacy & Security»
  4. Στην ενότητα «Cookies», επιλέξτε μία από τις παρακάτω επιλογές:
    Επιτρέψτε την τοπική αποθήκευση
  5. Να διατηρούνται τοπικά δεδομένα μόνο μέχρι να κλείσω το πρόγραμμα περιήγησής μου
  6. Να μην επιτρέπονται οι τοποθεσίες τρίτων να αποθηκεύουν δεδομένα
  7. Να αποκλείονται τα cookies τρίτων μερών και τα δεδομένα ιστότοπων
  8. Επιλέγοντας το κουμπί «All cookies and site data» μπορείτε να καταργήσετε τα cookies που υπάρχουν στον υπολογιστή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα του Opera